Dakreparatie Dordrecht

Wij repareren uw dak!

Wij helpen u graag!

Dakreparatie Dordrecht

Dakreparatie Dordrecht? Is uw dak beschadigd geraakt? Misschien heeft het gestormd en is daardoor een tak op uw dak gevallen.

Wij begrijpen maar al te goed dat u overvallen bent door dit probleem. Dakproblemen zijn uiterst vervelend en kunnen voor veel ongemak zorgen. Vaak zijn dakschades ook geen eenvoudige klus om op te lossen. Het vergt vakmanschap en expertise.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van diverse soorten daken, kunt u vertrouwen op Dakdekker Dordrecht. Onze deskundigheid stelt ons in staat om, nadat we naar uw verhaal hebben geluisterd en enkele foto’s hebben bekeken, een inschatting te maken van het probleem en de oorzaak ervan.

Wanneer u schade aan uw dak heeft opgelopen, raden wij altijd aan om direct een professionele dakdekker in te schakelen. Zelfs kleine problemen kunnen namelijk snel uitgroeien tot aanzienlijke schade aan uw woning op de lange termijn.

Zodra u een afspraak met ons maakt, zullen wij zo spoedig mogelijk naar u toe komen om de situatie te onderzoeken. Indien het om kleine problemen gaat, kunnen wij direct overgaan tot reparatie. Op die manier kunnen we het probleem snel verhelpen en uw zorgen wegnemen.

Het is belangrijk om schade aan uw dak zo spoedig mogelijk te laten oplossen, omdat anders na verloop van tijd grotere problemen kunnen ontstaan, zoals lekkages of loslatende dakbedekking.

Als uw dak beschadigd is of verouderd, is het absoluut raadzaam om een dakreparatie Dordrecht te laten uitvoeren. Aarzel daarom niet en schakel snel de hulp in van Dakdekker Dordrecht. Neem vandaag nog contact met ons op via 078 203 37 38 om een afspraak in te plannen!

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakreparatie Dordrecht

Services

Dakdekker Dordrecht

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

078 203 37 38

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Dordrecht. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Dordrecht. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Dordrecht

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Spoed dakreparatie

Is uw dak beschadigd geraakt? We adviseren u ten zeerste om onmiddellijk te handelen en een dakreparatie in gang te zetten. Met een spoedige dakreparatie voorkomt u verdere complicaties en schade aan uw dak.

We begrijpen volkomen dat dit probleem onverwacht opduikt en dakproblemen buitengewoon vervelend zijn. Het herstellen van dakbeschadigingen is vaak een complexe klus die niet onderschat mag worden.

Dakdekker Dordrecht beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van diverse soorten daken. Dankzij onze expertise kunnen we, na het aanhoren van uw verhaal en het bekijken van enkele foto’s, snel een nauwkeurige inschatting maken van het probleem en de oorzaak ervan.

Wanneer u schade aan uw dak constateert, raden we ten zeerste aan om direct de hulp van een professionele dakdekker in te schakelen. Zelfs kleine problemen kunnen namelijk snel escaleren en blijvende schade aan uw woning veroorzaken.

Zodra u een afspraak maakt, staan wij klaar om zo spoedig mogelijk ter plaatse te komen en de situatie grondig te onderzoeken. In het geval van kleinere problemen kunnen we direct overgaan tot reparatie, zodat we het probleem snel kunnen verhelpen en uw zorgen kunnen wegnemen.

Het is belangrijk om te beseffen dat het niet tijdig oplossen van het probleem kan leiden tot grotere problemen in de loop der tijd, zoals lekkages of loslatende dakbedekking.

Is uw dak beschadigd of vertoont het tekenen van veroudering? Aarzel dan niet en laat een dakreparatie uitvoeren. Schakel de deskundige hulp in van Dakdekker Dordrecht. Neem snel contact met ons op via 078 203 37 38 om een afspraak in te plannen!

Dakleer Repareren Dordrecht
Dordrecht Daklekkage Repareren

Jaren Ervaring

Dordrecht Daklekkage
Schade Dak Dordrecht

Wanneer

Wanneer een dakreparatie?

Lekkages zijn de meest voorkomende reden voor dakreparaties. Een daklekkage is te herkennen aan natte plekken, kringen of verkleuringen op uw muren of plafond. Ook kan het voorkomen dat behang, verf of stucwerk loslaat of gaat bobbelen, wat duidt op vochtproblemen.

Bij Dakdekker Dordrecht willen we benadrukken dat het van groot belang is om bij schade altijd een reparatie te laten uitvoeren. Vaak wordt de impact van zelfs een klein scheurtje in de dakbedekking onderschat. Wat men zich vaak niet realiseert, is dat water moeiteloos door deze openingen kan dringen.

Zelfs kleine hoeveelheden water kunnen al aanzienlijke overlast veroorzaken en schade toebrengen aan uw woning. Daarnaast hebben de meeste kleine scheurtjes de neiging om in de loop der tijd groter te worden. Het is dan ook essentieel om schade zo snel mogelijk te laten repareren.

Een dakreparatie is ook aan te bevelen wanneer uw dak verouderd is. Elke soort dakbedekking heeft een beperkte levensduur. Naarmate uw dak ouder wordt, neemt de kans toe dat het zijn functie niet langer naar behoren vervult. Hierdoor zal uw huis minder goed beschermd zijn tegen verschillende weersinvloeden.

In het geval van een schuin dak kan het voorkomen dat dakpannen beschadigd raken, losraken of zelfs volledig ontbreken. Dit vergroot aanzienlijk de kans op daklekkages. Daarom is het altijd verstandig om snel een dakreparatie uit te laten voeren.

Veel mensen zien een dakreparatie als een uitgelezen kans om hun huis meteen te verduurzamen. Door een nieuwe en verbeterde isolatielaag aan te brengen in uw dak, kunt u besparen op uw energieverbruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Heeft uw dak schade opgelopen of is het verouderd? En wilt u om die reden een dakreparatie laten uitvoeren? Neem dan contact op met Dakdekker Dordrecht via 078 203 37 38. Wij staan klaar om uw dak in Dordrecht te repareren!

Gevolgen

Gevolgen uitblijven van reparatie

Een beschadigd dak kan in korte tijd ernstige problemen veroorzaken, waarbij lekkage een van de meest voorkomende en verontrustende is.

Een daklekkage kan leiden tot indringend water dat de dakstructuur aantast en de stabiliteit van uw woning bedreigt. De mogelijke gevolgen hiervan, zoals het risico op instortingsgevaar, benadrukken het belang van het tijdig aanpakken van dakproblemen.

Als u een daklekkage heeft, is er een risico op kortsluiting of zelfs brand. Als er water in elektrische bedrading of apparatuur komt, kan dit leiden tot kortsluiting en potentieel brandgevaar.

Een ander aspect dat niet over het hoofd mag worden gezien, is de impact van dakbeschadiging op de energie-efficiëntie van uw woning. Kleine barsten en kloven in uw dak kunnen leiden tot warmteverlies en een verminderde isolatie-efficiëntie.

Dit kan resulteren in een hoger energieverbruik en onnodige kosten op de lange termijn. Het tijdig repareren van beschadigingen aan uw dak helpt niet alleen om lekkages te voorkomen, maar ook om de energie-efficiëntie van uw woning op peil te houden en energiekosten te besparen.

Het is van cruciaal belang om schade aan uw dak direct aan te pakken om grotere problemen en kostbare reparaties te voorkomen. Verwaarlozing van dakreparaties kan resulteren in een neerwaartse spiraal van toenemende schade en complexere reparatiewerkzaamheden.

Het is daarom raadzaam om bij de eerste tekenen van dakproblemen contact op te nemen met een professionele dakdekker om verdere schade te voorkomen en de veiligheid en duurzaamheid van uw woning te waarborgen.

Bij Dakdekker Dordrecht begrijpen we dat het voorkomen van dakproblemen even belangrijk is als het oplossen ervan. Neem vandaag nog contact met ons op via 078 203 37 38 en zorg ervoor dat uw dak in optimale staat blijft!

Dakleer Vervangen Dordrecht
Loodslab Vervangen Dordrecht
Spoed Dakreparatie Dordrecht
Dakschade Dordrecht

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakreparatie?

Elke reparatie, inclusief dakreparaties, is uniek en vereist een verschillende aanpak. We kijken naar het type dak, het gebruikte materiaal en de ernst van de schade voordat we aan de slag gaan.

Of het nu gaat om een lekkage in een schuin dak met dakpannen of een lekkage op een plat dak met EPDM, we passen onze werkwijze aan.

Ook de omvang van het probleem speelt een belangrijke rol. Kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd, terwijl grotere reparaties vaak een nieuwe afspraak vereisen.

Bij Dakdekker Dordrecht volgen we een gestructureerde en doordachte aanpak bij elke klus. We stellen een gedetailleerd plan van aanpak op, waarbij we specifieke aandacht besteden aan het repareren van zowel platte daken als schuine daken.

Ons team van deskundige dakdekkers beschikt over de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om elke uitdaging aan te gaan en uw dak weer in optimale staat te brengen.

Als uw dak schade heeft opgelopen en reparatie nodig heeft, raden we u aan niet te aarzelen. Neem snel contact op met Dakdekkersbedrijf Dordrecht via 078 203 37 38 en vertrouw ons uw zorgen toe. 

Plat dak

Plat dak repareren

Bij het uitvoeren van een reparatie aan een plat dak, is het van belang om eerst een grondig onderzoek uit te voeren. Tijdens dit vooronderzoek sporen wij nauwkeurig het probleem op en brengen we het in kaart, waarna we een gedetailleerd plan opstellen voor de reparatie.

Vervolgens treffen we alle benodigde voorbereidingen om de reparatie succesvol uit te voeren. We verzamelen het juiste reparatiemateriaal, maken de omgeving van de reparatie vrij en zorgen ervoor dat het dak grondig gereinigd is. Indien nodig, wordt ook de oude dakbedekking verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe reparatie.

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen, gaan we daadwerkelijk aan de slag met de reparatie. We voeren het plan uit dat we in de eerste stap hebben opgesteld. Afhankelijk van het specifieke probleem, kan dit bijvoorbeeld inhouden dat we lekken dichten met reparatiepasta of de volledige dakbedekking vervangen.

Zodra de reparatie volledig is afgerond, voeren we een grondige controle van uw dak uit. We controleren of het dak volledig waterdicht is en voldoet aan de vereiste kwaliteitsnormen. Indien alles in orde is, maken we uw dak volledig schoon en ruimen we alle gebruikte materialen en gereedschappen op.

Heeft u behoefte aan een professionele reparatie van uw platte dak? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze collega’s bij Dakdekker Dordrecht via 078 203 37 38. Wij staan klaar om een hoogwaardige dakreparatie voor u uit te voeren en de duurzaamheid van uw dak te waarborgen!

Dak Repareren Dordrecht
Dordrecht Dak Repareren
Dakgoot Reparatie Dordrecht
Dakpan Reparatie Dordrecht

Schuin dak

Schuin dak repareren

Het proces van het repareren van een schuin dak vertoont veel overeenkomsten met dat van een plat dak. In principe doorlopen we dezelfde stappen om de reparatie succesvol uit te voeren. Allereerst brengen we het probleem in kaart.

Bij een schuin dak kan het soms echter wat uitdagender zijn om een lek op te sporen in vergelijking met een plat dak. Het vinden van de exacte bron van het probleem vereist vaak meer nauwkeurigheid en expertise, gezien de complexiteit van de dakconstructie.

Nadat het probleem is geïdentificeerd en we een duidelijk beeld hebben van de benodigde oplossing, gaan we over tot actie. We verzamelen de vereiste materialen en bereiden de omgeving rondom de reparatie voor. Indien nodig verwijderen we beschadigde dakpannen en zorgen we voor een grondige reiniging.

Vervolgens starten we met de daadwerkelijke reparatiewerkzaamheden. Dit kan variëren van het vervangen en terugplaatsen van kapotte dakpannen tot het herstellen van beschadigde dakgoten, en meer.

Zodra de schade is hersteld, voeren we een uitgebreide eindcontrole uit om ervoor te zorgen dat de dakbedekking op de juiste wijze is hersteld, het dak stevig en waterdicht is. Op die manier garanderen we dat uw schuine dak weer optimaal functioneert.

Heeft uw schuine dak schade opgelopen en wilt u snel een dakreparatie laten uitvoeren? Neem dan direct contact met ons op via 078 203 37 38

Verzekering

Verzekerd bij dakreparatie

Deze vraag vereist een complex antwoord, aangezien de verzekeringsdekking verschilt per individu en de regels per verzekeringsmaatschappij kunnen variëren.

Dakdekker Dordrecht raadt u ten zeerste aan om contact op te nemen met uw verzekeraar voor specifieke informatie. Schade aan uw woning als gevolg van extreme weersomstandigheden valt doorgaans onder de dekking.

De opstalverzekering biedt dekking voor schade aan de structurele elementen van uw huis. In sommige gevallen kunnen ook de inhoud van uw woning beschadigd raken.

De inboedelverzekering is doorgaans verantwoordelijk voor het vergoeden van schade aan persoonlijke bezittingen als gevolg van een daklekkage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubels zoals banken en stoelen.

Het is echter belangrijk op te merken dat verzekeraars altijd onderzoeken of de schade voorkomen had kunnen worden. Indien dit het geval is, kan het zijn dat de schade niet vergoed wordt. Een voorbeeld hiervan is wanneer iemand schade oploopt doordat hij of zij een raam heeft open laten staan.

Indien u vragen heeft met betrekking tot uw verzekeringsdekking in geval van een dakreparatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 078 203 37 38. Een van onze deskundige collega’s bij Dakdekker Dordrecht staat klaar om u verder te helpen!

Schoorsteen Reparatie Dordrecht
Dakdekker Dordrecht
Dak Lekdetectie Dordrecht Rotated
Dakdekkersbedrijf Dordrecht

Kosten dakreparatie

Het bepalen van de totale kosten voor een dakreparatie is afhankelijk van verschillende factoren. De kosten worden voornamelijk bepaald door de omvang van de klus. Over het algemeen zullen de kosten voor kleine reparaties lager uitvallen dan die voor grotere projecten.

Het is belangrijk om rekening te houden met de benodigde tijd voor de reparatie, evenals de kosten voor materialen, gereedschappen en machines die nodig zijn om de klus te klaren.

Daarnaast kunnen er eventuele extra kosten zijn, zoals het verwijderen van oude dakbedekking of het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden om de duurzaamheid en efficiëntie van uw dak te verbeteren.

Het is altijd raadzaam om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem kan worden en hoe hoger de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Het is ook mogelijk om de dakreparatie aan te grijpen als een gelegenheid om andere verbeteringen aan uw dak uit te laten voeren. Bijvoorbeeld door gelijktijdig uw dak beter te isoleren, wat kan leiden tot energiebesparing op de lange termijn.

Wilt u uw dak laten repareren en bent u benieuwd naar de kosten? We begrijpen dat u behoefte heeft aan duidelijkheid en transparantie. Daarom nodigen we u van harte uit om direct een afspraak te maken via 078 203 37 38

Transparant

Kosten Dakdekker Dordrecht

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 078 203 37 38.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Dordrecht
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Dordrecht met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 078 203 37 38

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Dordrecht

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Dordrecht om het lek te dichten.

Dakdekker Dordrecht

Bent u op zoek naar een dakdekker in Dordrecht? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Dordrecht

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Dordrecht!

Dakinspectie Dordrecht

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Dordrecht

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Dordrecht voor een afspraak!

Dakrenovatie Dordrecht

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Dordrecht

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Dordrecht lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Dordrecht.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?
Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van daken. Daarnaast voeren wij ook dakinspecties uit. Als u schade heeft, kunnen wij ook reparaties aan uw dak uitvoeren!
In welke regio is Dakdekker Dordrecht actief?
Ons werkgebied beslaat Dordrecht en omstreken. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 078 203 37 38.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
De kosten van dakreparaties zijn afhankelijk van de omvang van de klus. Kleine klussen hebben doorgaans lagere kosten dan grote klussen.

Belangrijke factoren die de kosten bepalen zijn onder andere de benodigde tijd voor de reparatie, de gebruikte materialen, gereedschappen en machines.

Het is van groot belang om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt en hoe duurder het wordt om de reparatie uit te voeren.

Voor meer informatie raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 078 203 37 38.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via 078 203 37 38. Onze medewerkers van Dakdekker Dordrecht staan klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?
Wij streven naar kwaliteit en vakmanschap. Bij uitgevoerde werkzaamheden bieden wij 10 jaar garantie. Mocht er binnen deze periode problemen ontstaan met ons werk, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!
Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om eerst de bron van het probleem te vinden. Identificeer waar het lek zich bevindt en probeer de oorzaak ervan vast te stellen.

Als u het lek heeft gevonden, kunt u proberen het tijdelijk te dichten. Een optie is het gebruik van Waterstop, waarmee u het lek kunt stoppen. Als het niet lukt om het lek te dichten, vang dan het water zoveel mogelijk op in een emmer of opvangzeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Bij aankomst zal de dakdekker kort onderzoek doen naar het probleem om het vervolgens adequaat op te lossen. Zo bent u snel van de lekkage verlost.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan snel aanzienlijke schade veroorzaken, zowel binnen als buiten uw huis.

Heeft u te maken met een daklekkage? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 078 203 37 38.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Dakbedekking heeft een beperkte levensduur. Zodra deze levensduur is bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt het risico op schade en lekkages toe.

Dakbedekking kan bijvoorbeeld uitdrogen, wat kan leiden tot barsten en scheuren. Bij bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtdeeltjes ontstaan.

Vaak kiezen mensen ervoor om bij een dakrenovatie ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Dit bespaart energieverbruik, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Als u regelmatig problemen heeft met uw dak of als bepaalde reparaties steeds terugkeren, is het raadzaam om een renovatie te overwegen om deze problemen op te lossen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met Dakdekker Dordrecht via 078 203 37 38.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker, zelfs bij kleine defecten aan uw dak. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Aarzel daarom niet en neem zo snel mogelijk contact op met een professionele dakdekker. U kunt ons bereiken via 078 203 37 38. Probeer in de tussentijd scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek, daarom wordt er voor uw specifieke dak en wensen een plan opgesteld. Dit plan omvat de keuze van de dakbedekking, de uit te voeren werkzaamheden en de precieze uitvoering.

Het oude dak moet verwijderd worden, inclusief de dakbedekking en indien nodig de oude dakconstructie. De dakconstructie vormt de basis van het dak en zorgt voor stabiliteit.

Vervolgens wordt een nieuwe dakconstructie opgebouwd. Daarna wordt isolatie aangebracht en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke soort dakbedekking vereist een specifieke aanpak.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een grondige controle, waarbij onder andere de naden, kieren en afwerking worden gecontroleerd.

Als alles correct is uitgevoerd en u tevreden bent, ruimen wij alles op en kunt u genieten van uw vernieuwde dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?
Bij een dakinspectie wordt uw gehele dak gecontroleerd. Verschillende aspecten van uw dak worden geïnspecteerd. Ten eerste wordt de kwaliteit van de dakbedekking gecontroleerd, op scheuren, aansluitingen en eventuele beschadigingen.

Daarnaast wordt de draagconstructie van uw dak gecontroleerd. De draagconstructie vormt de basis van uw dak en zorgt voor stabiliteit. Problemen met de constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Ook wordt de waterafvoer van uw dak grondig gecontroleerd. Een goede afwatering is essentieel. Langdurige wateraccumulatie kan lekkages veroorzaken.

Verder worden alle aansluitingen van uw dak gecontroleerd. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade en lekkages. Het is verstandig om deze regelmatig te laten inspecteren om er zeker van te zijn dat alles nog stevig is aangesloten.

Ook dieren en plantengroei kunnen lekkages veroorzaken. Controleer uw dak regelmatig op nesten, plantengroei, algen, mos en andere ongewenste elementen.